Eva Jinek voor het eerst buiten met zoontje Pax

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Begin deze maand vertelde Eva Jinek via Instagram dat ze is bevallen van zoontje Pax Valentijn, maar sindsdien is ze niet meer in de media geweest. Hoe het gaat met Jinek, Pax en haar vriend Dexter was dan ook niet bekend. Ook op haar sociale media was het stil. Eindelijk zijn er eerste beelden van het jonge gezinnetje.

Genieten

Edwin Smulders, de fotograaf van weekblad Story, heeft Eva Jinek de afgelopen tijd in haar woonplaats Amsterdam-Zuid in de gaten gehouden. Gister kwam de journaliste samen met haar zoontje Pax Valentijn voor het eerst buiten. Met Dexter liep ze achter de kinderwagen. ,,Vanmiddag ging ze wandelen. Ik heb Eva al heel vaak gefotografeerd en ze doet altijd aardig. Ze vertelde dat het de eerste keer is dat ze buiten kwamen, en dat ze heel veel genieten”, vertelt Smulders aan Shownieuws. ,,Eva straalde van oor tot oor. Je ziet gewoon dat ze supertrots zijn met z’n tweeën en heel happy zijn met hun zoontje.”

Slapen

Ook mocht Smulders even in de kinderwagen kijken, maar hij heeft geen foto gemaakt van het jongetje. ,,Die lag lekker te slapen, dus ik kon niet heel veel zien.”

Het jongetje Pax Valentijn is geboren op 6 september. Eva Jinek maakte het nieuws bekend via Instagram, waar ze een foto van een deel van het hoofd van Pax plaatste, maar waar alleen zijn oor op staat. Ze schreef daarbij: ,,Hij is er, het beste dat ons kon overkomen: Pax Valentijn Van der Voorn, 6-9-2018.”

https://www.instagram.com/p/Bna45sIitTX/

 

Tags

DEXTEREVA JINEKPAXVALENTIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck