Ex-lover doet een boekje open over Gaby Blaaser

gaby Blaaser
Door: DitjesDatjes
20-07-2019

Het eerste wat je van Gaby Blaaser moet weten is dat haar opa Jan Blaaser een veelzijdig en getalenteerd artiest was. Blaaser was acteur, veelgevraagd schrijver en in het laatste deel van zijn leven een zeer geestige cabaretier. ‘Mijn tante heeft een olifant’ was zelfs een grote carnavalshit van Blaaser. De man was vol zelfspot, maar overleed jong – toen hij 65 was – aan een hartaanval.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Van het talent van opa Jan is nauwelijks iets te bespeuren bij zijn kleindochter Gaby, die naast wat rolletjes in soapseries zichzelf vooral ziet als socialite en deelneemster aan tv-programma’s. Met een soortelijk gewicht van een ganzenveer. Verder is een van haar exen Jim Bakkum, je weet wel de musicalster (én van Idols 16 jaar geleden).

Soapie

Of het nu gaat om de gewenste vergroting van haar boezem, vriendjes en tv-programmaatjes, het lijkt veel op het leven van de real live-soapies in de Verenigde Staten.   Gaby (spreek uit als Gaabie) pompt haar Insta vol met gewaagde foto’s, wat likes oplevert en een bonus op de influencersmarkt.

Zoals deze met meer dan 28.000 likes:

View this post on Instagram

I hope your weekend was as(s) nice as(s) my butt🍑

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

Ook de laatste dagen is Gaby weer in het nieuws, omdat ze zou zijn gespot met voetballer Wesley Sneijder in de Vinkeveense vestiging van The Harbour Club. Niet bepaald een locatie waar je anoniem op het terras zit, want de chique burgerij van Vinkeveen vertoeft daar graag, maar ook vanuit het omroepkwartier Hilversum is het een prima én declarabel afspreekadres. De mogelijke tête-à-tête is behoorlijk ontvlambaar, vanwege de huwelijkscrisis van Wesley en het gerucht dat Gaby mogelijk ‘iets’ heeft gehad met de broer Rodney, de broer van Wesley.

Verdienmodel

Voor Gaby Blaaser is de interessantdoenerij letterlijk een verdienmodel. Hoe vaker in het nieuws, hoe sneller de tv-bazen weer aan haar denken. Ook sponsoring is een veelvoorkomende hobby in die kringen. Haar manager is Nathan Moszkowicz, de zoon van voormalig advocaat Bram.

Ze bekende in een interview met Anna Nooshin dat het publiek vooral haar buitenkant ziet, maar dat ze in het echte leven toch anders is. ,,Ik hou er gewoon van, om je lijf te laten zien”, aldus Gaby in het interview.

Ex-geliefde

Jaimy Doorenbosch, een ex-geliefde, voormalig Temptation Island-verleider en een liefhebber van tattoo’s, denkt daar inmiddels toch een tikkie anders over. Gaby vertelde volgens hem niet altijd de waarheid. ,,Er zijn wat dingetjes voorgevallen. Het is niet heel netjes van haar kant”, zegt Jaimy tegenover Shownieuws. Ze spraken destijds af dat ze altijd eerlijk tegenover elkaar zouden zijn.

,,Ben er goed klaar mee. Als je niet eerlijk tegen mij bent, vind ik niet netjes. Als ik via via moet horen hoe alles in elkaar zit. Dat liegen vind ik jammer…”, aldus Jaimy nu.

 

 

 

Meer DenD