‘Ex-man Sonja Bakker ziet zoontje (6) bijna nooit’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het zesjarig zoontje van Sonja Bakker, Bram, blijkt zijn vader Jan Reus bijna nooit te zien. Dat zegt Sonja tegen weekblad Story. Haar nieuwe vriend Barry van Suijdam doet meer vader-zoon activiteiten met het jongetje dan Jan.

Reis

,,Bram is zeven dagen per week bij mij en Barry”, zegt Sonja tegen het weekblad. ,,Agenda-technisch komt dat vaak makkelijker uit en Jan zegt ook veel op reis te zijn. Hij neemt genoegen met af en toe een middagje.”De dieetgoeroe vertelt dat Jan en zij geen omgangsregeling hebben voor Bram. ,,Barry is meer Brams vader. Hij noemt hem geen papa, maar Barry doet wel alle dingen met Bram die een vader doet.”

Samengesteld gezin

In 2013 trouwden Sonja en Jan op Ibiza. Sonja was toen net bevallen van zoontje Bram en de twee waren dolgelukkig. Toen ze twee jaar geleden bekend maakten uit elkaar te gaan, hadden maar weinig mensen dat zien aankomen. Al snel vond Sonja de liefde bij Barry, en ze liet er geen gras over groeien. Ze gingen na een paar maanden al samenwonen en met de kinderen op vakantie. Gelukkig lijken alle kinderen daar geen problemen mee te hebben, want Sonja vertelt dat ze in de weekenden vaak alle kinderen over de vloer hebben. Niet alleen Bram is er dan, maar ook de twee oudere zonen van Sonja die ze kreeg met Koen Lenting, en twee dochters van Barry uit een eerdere relatie. ,,Dan zijn we met z’n zevenen en eigenlijk koken we dan altijd een gerecht van Sonja”, zegt Barry. ,,Dat laten we de kinderen doen. dat is geweldig om te zien.”

https://www.instagram.com/p/BxwmxIEI4cg/

 

https://www.instagram.com/p/BwufNbplmMT/

 

Tags

BARRY VAN SUIJDAMBRAMJAN REUSKINDERENKINDJEKOEN LENTINGSONJA BAKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck