Ex Rico over ‘jaloerse’ reactie Yolanthe: ‘Foutje!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jacky Duchenne, de ex-vriendin van Rico Verhoeven en de moeder van zijn drie kinderen, heeft gereageerd op alle commotie die is ontstaan over een reactie op Instagram. De vrouw reageerde op een filmpje van Yolanthe Cabau van Kasbergen, en door wat ze schreef leek het alsof Rico flirtte met de brunette.

‘Impulsief foutje’

,,Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont, ik heb nog nooit een valentijnscadeau gehad!”, schreef Jacky bij een filmpje dat Yolanthe op Instagram postte. In het filmpje was zoontje Xess Xava te zien die bloemen bij het familiegraf legde. De reactie werd verwijderd, maar onder meer Shownieuws had het al gezien. ,,Ik reageerde niet goed op de verzonden valentijnsbloemen (ik keek haar filmpje zonder geluid dus dacht dat dit voor Valentijn was (impulsief foutje))”, schrijft Jacky nu op Instagram. „Echter hebben Rico en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk, wij gaan beide onze eigen weg volgen. In alle rust en stilte hopen wij dit op onze manier te verwerken.”

Attenties

Rico had al gereageerd op alle media-aandacht. Hij liet weten het jammer te vinden dat er zoveel aandacht aan werd gegeven. ,,Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is.”

Jacky en Rico waren dertien jaar samen. De twee wonen met hun drie kinderen nog in één huis.

Tags

BLOEMENFOUTJEJACKYRICO VERHOEVENSCHEIDINGUIT ELKAARVALENTIJNYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck