Ex Thomas Berge over relatiebreuk: ‘Jammer dat het zo moet gaan’

Ex Thomas Berge vindt hem een eikel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De heftige relatiebreuk tussen Thomas Berge en Elianne Zweipfenning is ook Myrthe Mylius, een andere ex van de zanger, niet ontgaan. Zij reageert nu op de heftige situatie…

,,Ik vind het jammer dat het zo moet gaan, want ik weet dat het anders kan”, vertelt Myrthe aan Shownieuws. Meer wil Myrthe niet over de situatie kwijt. ,,Dat is eigenlijk het enige wat ik erover wil zeggen.”

Ex

Myrthe en Thomas, die samen zoon Jack kregen, hadden tot 2016 een relatie. De zanger verbrak toen plotseling de relatie. Myrthe was er kapot van; voor haar kwam de breuk als donderslag bij heldere hemel. ,,Je kunt op je vingers natellen dat er meer aan de hand was. Al had dat in mijn beleving niet zoveel te maken met dat er iets in onze relatie scheef zou zitten”, zei Myrthe destijds.

Geëscaleerd

Tussen Elianne en Thomas zou het flink geëscaleerd zijn. Zo meldde Juicechannel onlangs dat Thomas Elianne heeft geslagen toen zij haar laatste spullen wilde ophalen. ,,Elianne is toen het huis uitgerend en heeft meteen de politie gebeld. Die is ook ter plaatse gekomen”, schreef het kanaal op Instagram.

‘Geschokt’

Maar Thomas ontkent dat hij zijn ex heeft mishandeld. ,,Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op enkele juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt. Ze is de moeder van mijn kinderen”, zei de zanger tegen RTL Boulevard.

Tags

ELIANNE ZWEIPFENNINGTHOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck