Verlaat ex van André Hazes het huis?

Hazes|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Dat André Hazes en Monique Westenberg niet meer samen zijn is al een tijd duidelijk. Niet lang na de breuk kwam het redelijk onverwachte nieuws dat André Hazes een relatie zou hebben met de oudere presentatrice Bridget Maasland. Een relatie die een hoop stof doet opwaaien. Is het nu dan het moment waarop Monique het huis moet verlaten?

Monique en André kochten in 2018 samen een villa

Monique en André kochten in 2018 de villa in Berkel, net iets buiten Rotterdam, voor iets meer dan 1 miljoen euro. Hierna was in de realitysoap van het stel te zien dat ze alles in het huis naar eigen smaak verbouwden en decoreerden. Lang hebben ze er niet samengewoond.

André en Bridget wonen samen

Al eerder werden er vraagtekens gezet bij de vraag of Monique nu het huis zou moeten verlaten. Gezien het erop leek dat André was ingetrokken bij Bridget en haar zoontje Mees, ging men er niet vanuit dat Monique de recent gekochte villa zou moeten verlaten. Toch heeft Monique nu een foto gepost waarop volgers haar nu feliciteren met een nieuw huis.

André en Bridget wonen op het moment in het huis van Bridget. De presentatrice kocht het huis vorig jaar voor iets meer dan een miljoen euro. André en Bridget zijn nog steeds dol op elkaar. Het stel is afgelopen zaterdagavond zoenend op het podium bij Vrienden van Amstel LIVE gespot. Een filmpje die heel wat reactie wist los te maken.

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGETBRIDGET MAASLANDHAZESMAASLANDMONIQUEMONIQUE WESTENBERGWESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck