Ex-vriendin: ‘Prins Harry is beschadigd en zelf-obsessief’

Ex prins Harry
Door: Eva Steins
05-10-2020

Prins Harry’s ex-vriendin Cressida Bonas heeft blijkbaar nog een appeltje te schillen met hem. Het Engelse model beweert dat haar ex Prins Harry ‘beschadigd en door zichzelf geobsedeerd’ was.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Serieuze relatie

Cressida – actrice en model – was twee jaar lang de vriendin van Prins Harry. De twee hadden een serieuze relatie tussen 2012 en 2014. Cressida is altijd goed bevriend gebleven met Harry en was zelfs aanwezig op het huwelijk van hem en Meghan Markle.

Hun relatie is naar verluidt stukgelopen door de wervelwind van media aandacht. Er gingen geruchten dat het jonge stel verloofd was, dit werd Cressida uiteindelijk te veel en de relatie werd afgebroken.

Inmiddels is zij zelf ook gelukkig getrouwd met haar nieuwe liefde die toevallig ook Harry heet.

Neurose

Cressida zou aan vrienden verteld hebben dat hij een ‘neurose’ had over de media en constant zou klagen over paparazzi, zelfs als die helemaal niet aanwezig waren.

Dit claimt Robert Lacey, die een boek over Prins Harry schrijft. In zijn nieuwe biografie ‘Battle of Brothers’ gaat de auteur diep in op de vermeende ruzie tussen Prins Harry en zijn oudere broer William. Maar ook doet hij een boekje open over Harry’s relatie met Meghan én zijn ex Cressida.

De auteur schrijft dat Cressida vond dat Harry beschadigd en zelf geobsedeerd was. ,,Toch kreeg Cressida Bonas, zijn laatste serieuze vriendin vóór Meghan Markle, het gevoel dat hij een beschadigde en door zichzelf geobsedeerde jongeman was.”

Hij beweert dat Cressida haar beklag deed bij vrienden. ,,Ze klaagde bij vrienden dat Harry een neurose had over de media. Hij ging tekeer en klaagde over paparazzi die op de loer lagen waar die er duidelijk niet waren, zei ze.”

Media

Dat Harry een moeilijke verstandhouding heeft met de media is bekend. Zijn moeder Diana overleed bij een auto-ongeluk waarbij zij moesten vluchten voor de paparazzi.

Ook besloot Prins Harry voor de privacy van zijn gezin te kiezen en nam hij afstand van zijn koninklijke titels. Harry en Meghan verhuisde daarna met hun zoontje Archie naar de Verenigde Staten.

LEES OOK:

Columniste neemt Meghan en Harry op de korrel

Meer DenD