Expeditie Robinson-kandidaat onthult: Zo weinig mag je meenemen

Robinson-kandidaat onthult
Door: Charlotte Wijnen
30-08-2021

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is weer begonnen en dat de kandidaten het zwaar hebben was al wel duidelijk. Maar één van de kandidaten onthult wat ze dit seizoen heeft meegenomen, en dat is toch wel heel weinig.

‘Hou je vast…’

Wanneer je mee doet aan Expeditie Robinson, moet je wel een doorzetter zijn. De kandidaten moeten het een lange tijd doen zonder normale nachtrust, schone tanden en een normale hoeveelheid eten.

En dat is precies de reden waarom de kandidaten mee doen aan het programma. Iedereen wil weten hoe het is om met niets te overleven. Afgesloten van de buitenwereld, zonder telefoon of andere afleiding. Het enige waar de kandidaten zich druk om moeten maken is dat ze genoeg eten hebben en de volgende ronde halen.

Kandidaat Sandra Ysbrandy onthult in haar Instagram Stories wat zij meenam naar het eiland. Slechts een paar kledingstukken staan op de lijst, waaronder één shirt met lange mouw en één met korte mouw, en slechts twee keer ondergoed. Een tandenborstel en tampons zijn absoluut niet welkom op het eiland.

Meer DenD