Familie De Mol dolblij met Anouk

De ouders en andere familie van Johnny de Mol zijn dol op Anouk van Schie. De vriendin van Johnny is geliefd en ze noemen Anouk zelfs een ‘geschenk uit de hemel’.

Exen

Chantal Janzen, Tatum Dagelet, Liesbeth Kamerling, Kim Kennedie, Josje Huisman en Bridget Maasland: Johnny de Mol heeft een relatie gehad met heel wat vrouwelijke Bekende Nederlanders. Maar Anouk van Schie is de favoriet, niet alleen van Johnny, maar dus ook van zijn hele familie. De zus van Johnny, Daniëlle, zegt het volgende: ,,Anouk is een geschenk uit de hemel. Ze is een prachtige vrouw zonde rugzak. De juiste vrouw voor Johnny. Anouk is echt zijn leukste vriendin ooit. Het is geweldig om te zien hoe gelukkig ze met elkaar zijn.”

Zoontje

Johnny is ook dolblij dat Anouk zijn grootste wens in vervulling heeft laten gaan: een kindje. Dit jaar is zoontje Johnny geboren, en sindsdien vormen Johnny, Johnny junior, Anouk en haar dochter Kiki uit een vorige relatie een gelukkig gezin. Johnny heeft enorm naar het vaderschap toegeleefd en hij heeft veel boeken erover gelezen, vertelde hij eerder. Nu het eenmaal zo is, is hij blij met Anouk en haar ervaring met Kiki. ,,Zij straalt ontzettend veel rust uit”, zei hij over haar.