Familie Meiland brengt eigen wijn uit

Chateau Meiland
Door: Ditjes en Datjes
14-11-2019

Zoals DenD anderhalve maand geleden al schreef, komt de familie Meiland inderdaad met een eigen wijn op de markt. ,,We brengen de smaak van het chateau naar Nederland”, laat kasteelheer Martien trots weten. ,,Wijnen, wijnen, wijnen!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het ‘château-gevoel’ naar Nederland

Het Château Marillaux zit niet alleen dit jaar, maar ook volgend jaar helemaal volgeboekt. Als troost wil Martien een beetje Meiland naar Nederland brengen om iedereen het ‘château-gevoel te geven. Dit doet hij door middel van niet één maar drie verschillende soorten wijnen uit te brengen die iedereen kan bestellen.

Rood, rosé en wit

,,We brengen de smaak van het Chateau naar Nederland!” is er geschreven bij de Instagram-post van Martien Meiland. De huiswijnen genaamd La Famille Meiland zijn er in drie verschillende kleuren: rood, rosé en wit. De smaken zijn gebaseerd op de favoriete wijnen van Martien, Montana en Erica. Martien gaat voor rood, Montana voor wit en Erica voor rosé.

Verlanglijstje

Volgers worden gek als ze het nieuws horen en willen allemaal zo’n fles Meiland-wijn bestellen. ,,Bestellen, bestellen, bestellen” zegt een fan. Anderen laten weten dat dit op hun verlanglijstje komt van hun sinterklaascadeau wensen. Ook zien vele fans zich al met een glaasje La Famille Meiland wijn proosten tijdens hun kerstdiner.

Martien laat ook weten dat ze in de maand december nóg meer gaan ‘wijnen, wijnen, wijnen’ dan ze al deden. Proost!

Meer DenD