Familie minnares Rob Kemps scheldt Yvonne Coldeweijer uit: ‘Schaamteloos’

Familie scheld Stephanie Klaver scheld Yvonne Coldeweijer verrot
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer bracht het nieuws naar buiten dat Rob Kemps zijn vrouw Miriam Swinkels aan de kant heeft gezet voor zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. De familie van Stephanie is woest. ,,Ze hebben mij ordinair uitgescholden”, meldt de juicekoningin op Instagram.

Rob Kemps maakte vorige maand bekend dat hij en Miriam uit elkaar zijn. Volgens hem zijn hij en Miriam ‘in goede harmonie’ uit elkaar gegaan maar volgens Yvonne Coldeweijer steekt het verhaal anders in elkaar. Miriam zou de relatie hebben verbroken omdat ze het vreemdgaan van Rob helemaal zat was. ,,Ik heb van een betrouwbare spion gehoord dat Rob het nu doet met zijn achtergronddanseres Stephanie”, meldde Yvonne op Instagram.

Yvonne uitgescholden

De familie van Stephanie is niet blij dat Yvonne het nieuws naar buiten heeft gebracht. Sterker nog: Yvonne wordt uitgescholden door de moeder en stiefvader van Stephanie. ,,Die mij niet alleen ordinair hebben uitgescholden in mijn DM, maar ook nog eens aan het hele dorp vertellen dat hun dochter eindelijk een BN’er aan de haak heeft geslagen. Dat het ten koste ging van een gezin met twee kleine kinderen lijkt deze mensen niks te interesseren”, schrijft ze op Instagram.

‘Enorm ordinair’

Veel mensen begrijpen niet waarom Rob voor Stephanie is gevallen. ,,Die hele familie spoort niet en is enorm ordinair”, zegt een volger van Yvonne over de familie van Stephanie. ,,Ik begrijp niet wat zo’n nuchtere en intelligente gozer als Rob met haar moet. Zal vast niet om de inhoud gaan.”

‘Alle schaamte voorbij’

De relatie van Rob en Stephanie is al behoorlijk serieus. Gisteren werden de twee gespot op de Vinkeveense Plassen. ,,Lekker varen door Vinkeveen, alle schaamte voorbij”, aldus Coldeweijer. ,,Hij praat zichzelf aan dat hij verliefd is op de achtergronddanseres, zodat hij zich minder schuldig voelt dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten.”

Tags

JUICEROB KEMPSYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie