‘Famke Louise vraagt 150.000 euro voor eigen realityserie’

Famke Louise
Door: Charlotte Wijnen
22-07-2021

Famke Louise wil een eigen realityserie. En dat is vreemd, want Famke besloot onlangs nog een ‘stapje terug’ te doen omdat ze helemaal klaar is met de kritiek die ze alsmaar over zich heen krijgt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Toch geen stapje terug?

Het lijkt erop dat steeds meer BN’ers een eigen realityserie willen. Na de veelbesproken realityserie van Rachel Hazes, lijkt het erop dat Famke Louise ook een soap over haar eigen leven wil maken. En dat terwijl ze onlangs besloot een ‘stapje terug’ te doen…

Vraagprijs 150.000 euro

,,Een insider wist mij net te vertellen dat Famke en Denzel langs productiemaatschappijen zijn gegaan en hebben geprobeerd een real life soap over haar privésituatie te verkopen”, beweert Instagramaccount Lifeofyvonne. ,,Vraagprijs voor deze zelfaangeboden docu? 150.000 euro.”

Het gesprek zou volgens de insider niet tot een deal hebben geleid en het is onbekend of het stel alsnog aan het filmen is met een andere maatschappij.

Andere ambities

Famke liet afgelopen week zelf weten op dit moment ‘andere ambities uit te oefenen’. ,,Ik kan het me niet meer permitteren om keer op keer in een negatief daglicht te staan. Daarom doe ik een stapje terug en met name omdat ik momenteel andere ambities uitoefen.”

Eerder liet ze al weten dat ze meer op televisie wil gaan doen en dat ze zich ‘op een andere manier wil gaan profileren’.

Meer DenD