Fans opgelet! Familie Pfaff wil comeback

Door: Tanja Brouwer
17-07-2019

Jean-Marie en Carmen Pfaff denken na over een comeback! Het stel heeft jaren hun eigen realityreeks gehad die op de Vlaamse en Nederlandse televisie werd uitgezonden, en nu hun kinderen en kleinkinderen wat ouder zijn zien ze een vervolg wel zitten!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Contracten

,,Er wordt serieus over een vervolg nagedacht, ja”, verklapt de voormalig voetballer aan het Belgische blad Dag Allemaal. ,,Maar het is nog een jaar of twee, drie te vroeg. De kleinkinderen moeten eerst hun middelbare school afgerond hebben. En er moeten ook nog wat dingen geregeld worden qua contracten.”

Geen acteerwerk

Van 2002 tussen 2011 zaten er iedere week duizenden mensen voor de buis om naar de avonturen van Jean Marie, Carmen en hun gezin te kijken. Het was een echte kijkcijferhit. Na 290 afleveringen was de koek op, maar veel fans hopen nog steeds op een comeback. Als het stel hun plan doorzet, willen ze wel zelf kunnen bepalen wat er wel en niet wordt uitgezonden, net zoals acht jaar geleden. ,,”Ik ben geen ambetant menske, maar ik heb wel drie ­regisseurs de laan uitgestuurd in die tien jaar”, zegt Carmen. ,,Omdat ze dingen in scène probeerden te zetten. Terwijl ik zei: ‘Ik leef mijn leven, je moet me niet zeggen wat ik moet doen’. Ik ben de slechtste actrice die VTM ooit gehad heeft, ik kan dat echt niet. Ik heb op mijn strepen gestaan toen. Ik wou ook niet dat Paul Jambers de voice-over deed, die stem paste niet.”

 

Meer DenD