Fans storen zich aan naaktfoto’s Britney Spears

Door: DitjesDatjes
10-05-2022

Britney Spears heeft zich opnieuw blootgegeven op sociale media, letterlijk en figuurlijk. De 40-jarige zangeres postte een aantal naaktfoto’s, waarbij ze haar kruis bedekte met een hartjes-emoji. Spears schrijft erbij dat dit foto’s zijn van haar vakantie in Mexico voordat ze zwanger raakte. Fans reageren niet bepaald enthousiast op de kiekjes.

“Waarom is dit nodig? We weten dat je je vrijheid terug hebt en zijn heel blij voor je, maar hoezo moet je naaktfoto’s plaatsen? Dat hoeft toch niet iedereen te zien? Ik denk niet dat je twee tienerzonen hier heel blij van worden,” zegt een fan. Een ander schrijft: “Oef…TMI! Oftewel: too much information. Love you Britney, maar ik haak hierbij even af. Dit soort foto’s horen thuis in de Playboy of Penthouse, maar niet op Instagram, waar ook veel jonge volgers je kunnen zien.”

Britneys verloofde Sam Asghari reageert met een grapje: “Het wordt echt tijd dat ik kleding voor je ga kopen ;-).”

Sinds haar curatorschap werd opgeheven in november 2021 plaatst Spears wel vaker blote kiekjes. Afgelopen week postte ze nog een naaktfoto waarop ze met haar puppy Sawyer te zien was, iets wat ook al niet echt lekker viel bij haar fans.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD