Fans teleurgesteld in Adele

Door: DitjesenDatjes
27-11-2019

Veel fans zijn teleurgesteld in Adele. Een jaar geleden postte ze haar laatste Tweet, tot gisteren. Na elf maanden stilte, schreef ze eindelijk weer iets op Twitter maar het was niet waar veel volgers op hoopten. In plaats van het bekendmaken van een nieuwe single of album, riep ze haar volgers op om te stemmen.

Come back?

Britten kunnen zich registreren om in begin december te mogen stemmen voor de ‘General Election’. Men kan dan naar de stembus om een nieuwe regering te kiezen. Blijkbaar vindt Adele het zo belangrijk dat haar volgers gaan stemmen dat ze voor het eerst sinds een jaar op Twitter iets plaats. Haar volgers zijn niet blij. ,,Dit is je comeback-Tweet? Mevrouw, waar is je muziek?”, ,,Ik dacht dat de Tweet over nieuwe muziek zou gaan!”, en ,,We missen je!”, schrijven zij.

Het laatste album van Adele kwam uit in november 2015. Vier jaar geleden dus. Sindsdien is er ook geen een single meer naar buiten gebracht.

Het privé-leven van de Britse zangeres was het laatste jaar erg onstuimig. Ze heeft de scheiding aangevraagd van haar echtgenoot Simon, met wie ze samen een zoon heeft, en zou naar verluidt alweer verliefd zijn op een ander. Ook is ze kilo’s afgevallen. Er wordt gezegd dat ze dat heeft gedaan door het volgen van lessen pilates.

 

Meer DenD