Felipe blijft ondanks negatieve test in quarantaine

Door: DitjesDatjes
27-11-2020

De Spaanse koning Felipe is negatief getest op het coronavirus, meldt het Spaanse hof vrijdag. Felipe zit sinds maandag thuis nadat hij contact had met een persoon die besmet bleek met het coronavirus.

Ondanks de negatieve test blijft de koning nog wel in quarantaine. Op de officiële agenda van de koning staan voor de komende week vooralsnog geen werkzaamheden gepland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Felipe is niet de enige royal die zich ondanks zijn testresultaat toch afzondert. Het gezin van de Zweedse kroonprinses Victoria werd donderdag al negatief getest, maar ook zij hebben besloten hun quarantaine uit te zitten. De leden van het Zweedse koninklijk huis werden getest op het coronavirus nadat prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia positief testten. Koning Carl Gustaf en koningin Silvia waren niet besmet met het virus.

De Noorse koning Harald en koningin Sonja zaten deze week ook in zelfisolatie nadat bekend werd dat een medewerker met wie de koningin nauw contact had gehad, besmet was met het coronavirus. Donderdag werd bekend dat hun test negatief was.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD