Fergie schrijft essay over theekransjes met Beatrice en Eugenie

Door: DitjesDatjes
24-02-2021

De hertogin van York denkt nog altijd graag terug aan de tijd dat ze samen met haar dochters Beatrice en Eugenie na school aan de thee zat. Dat doet Sarah Ferguson in een uitgebreid essay voor het tijdschrift PEOPLE Royals, dat volgende week vrijdag verschijnt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Theetijd is altijd een belangrijk onderdeel van ons gezin geweest waar we de tijd namen om dingen met elkaar te delen”, schrijft Fergie, zoals de hertogin ook wel wordt genoemd. “Toen mijn dochters jonger waren, praatten we over hun dag op school, wat ze gedaan hadden of waar ze tegenop liepen. Het was dan altijd een magisch feest met kleine sandwiches, cocktailworstjes, koekjes, scones met slagroom en jam en kleine cakejes.”

Naarmate de twee prinsessen ouder werden, veranderde de samenstelling van het theekransje wel. Sandwiches met gerookte zalm en komkommer vervingen bijvoorbeeld de zogeheten stoplichtsandwiches met tomaat, wortel en avocado die meer voor jonge kinderen bedoeld waren. Maar een ding bleef volgens Sarah altijd hetzelfde: “Het was een tijd van dingen delen.”

 

BUZZR

 

 

Meer DenD