Ferry Doedens: ,,Ik ben zó verliefd!’

Door: DitjesenDatjes
16-01-2019

Ferry Doedens is sinds enkele weken weer gelukkig in de liefde. Eind 2018 werd bekend dat zijn jarenlange relatie met Nuno voorbij was, maar de acteur heeft niet lang stilgezeten! Hij heeft in de Braziliaanse Raphael zijn nieuwe grote liefde gevonden.

Klik

,,Ik ben zó verliefd”, zegt de acteur tegen Story. ,,En dat is natuurlijk ook geen wonder. Kijk eens wat een knappe man Raphael is!” De acteur zegt vervolgens dat het natuurlijk niet alleen gaat om het uiterlijk, maar ook om de klik die ze voelen. En dat zit ook wel goed. ,,Het is nog pril, maar het voelt echt heel erg goed.”
De twee kennen elkaar via Shownieuws-reporter Marius Looijmans. ,,Daar ben ik hem heel dankbaar.”

Journalistiek

Raphael komt dus oorspronkelijk uit Brazilië, en is in Nederland om zijn studie te volgen. ,,Ik heb tien jaar lang mijn geld verdiend als volleyballer. Maar op een gegeven moment moest ik een keuze maken”, zegt Raphael tegen het weekblad. ,,Ik heb voor een carrière in de journalistiek gekozen. Ik ben bezig met mijn master in communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. In eerste instantie zou ik hier een jaar blijven. Dat zou nu weleens anders kunnen gaan lopen.”

Meer DenD