Finale De Verraders trekt ruim 1,6 miljoen kijkers

Door: DitjesDatjes
02-05-2021

De finale van het RTL 4-programma De Verraders is zaterdagavond door meer dan 1,6 miljoen mensen gezien, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zij zagen hoe Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven er met de winst vandoor gingen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de show probeerden achttien BN’ers een schat te bemachtigen. Onder hen bevonden zich drie verraders die de buit voor zichzelf willen houden. De Verraders werd de afgelopen weken relatief goed bekeken. Iedere aflevering stemden rond de 1,5 miljoen mensen af op het eerste seizoen. Ook een ander RTL 4-programma, LEGO Masters, scoorde ruim boven de 1,5 miljoen kijkers.

Winnaar van de avond is NPO 1. Niels van der Laan en Jeroen Woe wisten zaterdag, na het NOS Journaal van 20.00 uur, opnieuw de meeste kijkers te boeien. Voor hun programma Even Tot Hier zaten ruim 1,7 miljoen mensen voor de buis. Het scoorde daarmee iets minder goed dan voorgaande weken, waarin het NPO 1-programma ook wel eens 1,8 miljoen en 1,9 miljoen kijkers trok.

De zaterdagavond op SBS6 stond in het teken van het Eurovisie Songfestival. De eerste aflevering van de Radio 10 Songfestivalquiz, gepresenteerd door Gerard Ekdom, was het meest populair. De spelshow werd door bijna 600.000 kijkers bekeken. De Beste Liedjes van het Songfestival wist 531.000 kijkers te interesseren.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD