Florian draagt Helene altijd bij zich

Door: Tanja Brouwer
14-01-2019

Helene Fischer en Florian Silbereisen zijn uit elkaar. In december maakten ze het nieuws bekend. Beiden hebben niet lang stilgezeten, want Helene heeft haar nieuwe relatie al bevestigd, en er gaan geruchten rond dat Florian ook een vriendin heeft. Toch neemt Florian niet honderd procent afscheid van Helene, want hij zal haar altijd bij zich dragen…letterlijk.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tatoeage

In 2014 liet Florian, die destijds zo’n zes jaar samen was met de Duitse schlagerzangeres, een grote tatoeage van haar gezicht op zijn schouder zetten. Toen Florian en Helene zaterdag weer voor het eerst sinds hun break-up op Duitse televisie verschenen, vloeiden de tranen rijkelijk. ,,We hebben allebei tien geweldige jaren gehad en dat zal altijd een deel van mijn leven zijn”, zei Florian terwijl Helene de tranen van haar wangen moest vegen.

Vervolgens begon Florian over de tatoeage van Helene op zijn schouder. ,,Ik zal deze tatoeage altijd met trots dragen”

Verliefd

Het Duitse blad Closer meldde vorige week dat niet Helene, maar Florian de reden is dat het uit is tussen hen. Het is bekend dat Helene al snel een nieuwe vriend had, maar nu lijkt Florian tijdens hun relatie verliefd te zijn geworden op een andere vrouw, namelijk ene Michelle. Net zoals Helene is ook zij een blonde zangeres,

 

 

 

Meer DenD