Frank en Rogier beweren: ‘Martien Meiland liegt!’

Martien Meiland wil helemaal niets te maken hebben met Frank en Rogier. Dat zei de voormalig Ik Vertrek-ster een aantal weken geleden tegen weekblad Weekend. ,,Mijn familie en ik zijn totaal geen fan”, vertelde hij. Frank en Rogier snappen er niets van, want het zou wel degelijk klikken!

Hilarisch

Ze zouden elkaar nog nooit hebben ontmoet, hij zou niets met hen te maken willen hebben en hun karakter zouden niet met elkaar ‘matchen’. Frank en Rogier wisten niet wat ze hoorden, want ze hebben Martien wel een keer ontmoet en toen zou het hartstikke gezellig zijn geweest. ,,Dat was hysterisch”, zegt Rogier tegen weekblad Story over de ontmoeting. ,,Hij werkte bij een leverancier van ons, volgens mij was het net na zijn scheiding. Frank en ik kwamen daar om spullen te kopen en we hadden onze twee honden meegenomen. Martien was zo lief om de honden onder zijn hoede te namen. Hij heeft ze een bak water gegeven en gezellig met ze gespeeld.” Rogier vertelt vervolgens zelfs dat Martien fantastisch en hilarisch was, en dat ze fan waren van de artikelen die Martien in zijn winkel in Nederland verkocht. ,,We hebben in ons huis, en dat is echt geen grap, een bankje staan in de vorm van een hond en dat komt uit de zaak van Martien.”

Gezellig

De twee mannen waren zelfs van plan om bij Martien en zijn gezin langs te gaan in Frankrijk, waar Martien een château is begonnen. ,,We rijden altijd met de auto van Frankrijk naar Nederland, omdat Frank last heeft van vliegangst. Tijdens de rit komen we in de buurt van het kasteel. Wij zouden dolgraag langsgaan. Dan kunnen we eindelijk bijpraten.” Volgens Rogier zou het reuzegezellig worden en zou de wijn rijkelijk vloeien. Maar door de nieuwe uitspraken van Martien is het nog maar afwachten of hij wel gastheer wil zijn voor Frank en Rogier.