Frank van der Lende: 3FM en ik zijn uit elkaar gegroeid

Door: DitjesDatjes
03-08-2022

Frank van der Lende en NPO 3FM zijn het laatste half jaar “uit elkaar gegroeid”, zegt de radio-dj woensdag tegen het ANP, “net een relatie”. Van der Lende en zijn 3FM-collega Sander Hoogendoorn maken een overstap naar Radio Veronica, werd dinsdag bekend.

De dj heeft naar eigen zeggen “een fantastische tijd” bij zijn “grote liefde” 3FM gehad. “Ik kijk heel positief terug op alles wat ik daar heb mogen doen. Ik ga met een heel goed gevoel weg en met veel frisse energie naar Veronica!”

Het nieuws komt een maand nadat 3FM de nieuwe programmering van het station aankondigde. Van der Lende maakte de middagshow voor 3FM en zou volgens de nieuwe programmering vanaf 12 september in de vroege avond te horen zijn van 19.00 tot 21.00 uur. Maar vanaf begin oktober is hij op de vrijdagavond te horen bij Radio Veronica.

Zendermanager Menno de Boer van NPO 3FM vertelde dinsdag aan het ANP dat hij het “jammer” vond dat de dj’s het station gaan verlaten. “De nieuwe programmering is in zorgvuldig overleg met omroepen en presentatoren tot stand gekomen. Ondanks hun eerdere toezeggingen kiezen Sander en Frank nu toch een andere weg.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD