Frans Bauer: ,,Ik ben de underdog”

Frans Bauer
Door: DitjesDatjes
30-08-2019

Frans Bauer is vanavond de nieuwe als coach van The Voice Senior. Hij vervangt in het tweede seizoen het duo Gerard Joling en Gordon.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wegkapen

,,Voor mij hoeft iemand geen perfecte auditie te doen, als ik maar iets hoor waarin ik geloof. Dan kies ik iemand vanuit mijn hart. Daarmee heb ik wel regelmatig een leuke kandidaat voor de neus van anderen weggekaapt” onthult hij in De Telegraaf.

,,Eigenlijk ben ik een soort underdogcoach. Dat is het repertoire dat ik zing ook: mij hoor je niet elke dag op de radio. Misschien ben ik wel een gevaarlijke outsider.

Eerlijke mening

Met coachen heeft Frans nauwelijks ervaring. ,,Nu ga ik iets doen wat mensen niet van mij zijn gewend: ik moet keuzes maken en daarbij mijn eerlijke mening proberen te geven. Helaas moet ik daarbij kandidaten laten gaan. Dat vind ik lastig hoor.”

Meer DenD