Fred van Leer weer in ziekenhuis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Afgelopen vrijdag kreeg Fred van Leer (43) goed nieuws binnen. Eerder verscheen er op onze website, dat hij was ontslagen uit het ziekenhuis en eindelijk weer thuis mocht slapen. De vreugde was echter van korte duur, want de Nederlandse stylist is afgelopen nacht weer opgenomen.

Weer in het ziekenhuis

,,Ik lig weer in het ziekenhuis”, daarmee begint Fred zijn video. Hij was herstellende van een schouderoperatie. Dit verliep goed. Toch is de wond weer opengegaan en heeft hij opnieuw enorme pijn: ,,Foute boel. De bacterie is heel hardnekkig, gevaarlijk en ik moet weer worden geopereerd.”

Shows afgezegd

Eind november heeft Fred al shows moeten afzeggen, vanwege zeer intense pijn bij de schouder. Hij werd in eerste instantie zonder enige hulp naar huis gestuurd. ,,Schandalig!” vond de stylist. Een aantal dagen later werd hij bij een andere kliniek wel opgenomen en is er twee liters pus uit zijn schouders gehaald. Omdat hij weer onder het mes moet, moet hij tot eind dit jaar al zijn optredens afzeggen: ,,Ik vind dit echt heel erg jammer.”

Tags

FREDFRED VAN LEEROPNAMESTYLISTVAN LEERZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck