Freek Vonk gelukkiger dan ooit: ‘Ik heb geen relatie en óók geen kinderen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Freek Vonk blies gister 41 kaarsjes uit, en dat vond hij de uitgelezen kans om de balans op van zijn leven op te maken. Ondanks dat hij als een van de weinigen uit zijn kring geen relatie en ook geen kinderen heeft, is de conclusie: “Ik ben gelukkiger dan ooit.”

“Nee, ik heb geen relatie, en ik heb óók geen kinderen. Sommige van mijn vrienden zijn al ouders van kinderen die nu naar de middelbare school gaan. Anderen zijn al langer samen dan dat ik van dieren hou! (Oké, bijna dan!) Maar toch, ik ben gelukkiger dan ooit”, schrijft de dierenliefhebber op Instagram.

“Ik voel me nog 25, maar dan met 16 jaar aan levenservaring erbij. Ik kijk niet naar wat ik niét heb, maar naar wat ik wél heb. Ik heb buitengewoon liefdevolle ouders, ontzettend toegewijde broers en een liefdevolle zus. Daarnaast koester ik mijn dierbare vrienden. En ik kan mijn grote passie en hobby met de hele wereld delen. Wat zou ik nog meer kunnen wensen?”

De presentator realiseert zich dat het leven komt zoals ’t komt. “Er zijn ups en downs, verdrietige teleurstellingen maar ook fantastische verrassingen. Niet alles valt te regisseren. Dus geniet van de reis, wetende dat de eindbestemming voor ons állemaal volledig onbekend is. Blijf dromen, blijf ontdekken. Elk moment is een kans om te koesteren, om te groeien, en om dankbaar te zijn en te waarderen wat we hebben, te midden van álle onzekerheden van het leven. Ik wens iedereen een ge-wel-dig weekend!”

Tags

FREEK VONK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck