Gaat John Ewbank vanaf het begin al vreemd? ‘Ruzie over andere vrouwen’

John Ewbank blijkt notoire vreemdganger
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toen Yvonne Coldeweijer de verhalen over de vreemdgaande John Ewbank naar buiten bracht, zei Kelly Weekers op Instagram niets van de geruchten te geloven. Maar nu onthult een bron dat John en Kelly in 2012, toen ze net samen waren, al ruzie hadden over andere vrouwen. Gaat John vanaf het begin al vreemd?

,,Als ik zo’n twintigtal spionnen mag geloven, is John heel intens in het vreemdgaan”, meldde Yvonne Coldeweijer al eerder op haar juicekanaal. ,,Als hij zijn zinnen op je heeft gezet, appt en belt hij je bijna dag en nacht. Veel van deze meiden zeiden ook tegen me dat ze dachten dat ze in die tijd de enige voor hem waren. Het leek ze simpelweg niet mogelijk om, naast Kelly, er nóg iemand bij te hebben.”

‘Struisvogel’

Hoewel Kelly ontkent dat John vreemdgaat, zegt Yvonne dat ze wel degelijk weet dat haar man haar bedriegt. ,,Spionnen hebben me verteld dat ze haar berichten hebben gestuurd met de waarheid, maar daarna meteen door Kelly zijn geblokkeerd. Dit was nog voor de juice. Geloof me, Kelly weet alles maar Kelly is een struisvogel.”

‘Ruzie over andere vrouwen’

En dat lijkt inderdaad te kloppen, want Kelly en John zouden in 2012, toen ze net samen waren, al ruzie hebben gemaakt over andere vrouwen. ,,Bij een concert van Glennis Grace”, schrijft de bron in een bericht aan Coldeweijer. ,,Toen het concert afgelopen was, liepen we de AFAS Live (toen HMH) uit, maar we namen de verkeerde uitgang. Daar stonden John en Kelly ruzie te maken.”

Boze Kelly

Volgens de bron was Kelly erg boos op John. ,,Ze schreeuwde naar hem en wees met haar vinger naar hem.” De bron wilde met John op de foto en tikte hem op zijn schouder. ,,Hij stond met zijn rug naar mij toe en werd streng toegesproken door Kelly (ik meen me te herinneren dat het over andere vrouwen ging). Hij draaide zich om, zette zijn pokerface op en ging met een big smile met mij op de foto, middenin hun ruzie. Achteraf dacht ik: bizar! Wat een façade!”

Tags

JOHN EWBANKKELLY WEEKERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck