Gaat Lilibet in het geheim bij Queen op bezoek?

Gaat Lilibet in het geheim op bezoek in het paleis?
Door: Charlotte Wijnen
17-12-2021

Prins Harry en Meghan Markle zullen de feestdagen in de VS doorbrengen, waardoor de Queen Lilibet nog altijd niet in levende lijve kan ontmoeten. Toch zou er in het geheim gesproken worden over het plannen van een ontmoeting. ,,Harry en Meghan bespreken nu wanneer ze Lilibet mee gaan nemen.”

Uitnodiging van de Queen afgeslagen

Lilibet is inmiddels zes maanden oud en heeft nog geen idee dat ze in een koninklijke familie is geboren. Haar eerste woorden en stappen zullen hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in Santa Barbara in Californië, een hele wereld verwijderd van het paleisleven.

De Queen heeft Lilibet nog altijd niet ontmoet en de feestdagen waren de perfecte gelegenheid voor de eerste ontmoeting. Maar onlangs werd bekend dat Harry en Meghan niet van plan zijn om tijdens de feestdagen af te reizen naar het Verenigd Koninkrijk, zo bevestigden meerdere bronnen aan Mirror. Ze ontvingen een uitnodiging van de Queen, maar hebben die afgeslagen.

In het geheim een ontmoeting plannen

Maar wanneer zal de Queen dan haar achterkleinkind eindelijk ontmoeten? Hoogstwaarschijnlijk zal dat toch snel gaan gebeuren, want in het geheim zouden Harry en Meghan al een bezoekje aan het plannen zijn. ,,Harry heeft de afgelopen dagen een paar gesprekken met Meghan gehad over wanneer het juiste moment voor hem zou zijn om Lilibet daarheen te brengen”, aldus een bron in tijdschrift Woman’s Day.

Harry zou namelijk niet kunnen wachten om zijn dochter het paleis te kunnen laten zien. ,,Harry vindt dat Lilibet het paleis moet ervaren. Hij wil haar delen van het erfgoed laten zien waar hij van jongs af aan van onder de indruk was.”

Meer DenD