Gaat prins William vreemd?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Al jaren gaan er geruchten over een mogelijke affaire tussen prins William en Rose Hanbury, maar de speculaties laaiden onlangs weer op vanwege alle mysterie rondom de gezondheidstoestand van Kate Middleton. In De BLVD Podcast wordt gezegd dat het best nog wel eens waar kan zijn…

Rose Hanbury is een goede vriendin van William en Kate en kwam vaak bij hen over de vloer. ,,Ze woonden zelfs naast elkaar. Het gekke is dat er best wel betrouwbare bronnen zijn”, vertelt royaltydeskundige Annemarie in de podcast.

Britse pers

Opvallend is dat de Britse pers nog niet met de roddels aan de haal zijn gegaan. ,,Bij Harry zouden ze dat allang hebben uitgezocht. Ze hebben het een beetje stilgehouden, waardoor ik begin te denken: zit er niet een kern van waarheid in?” De royaltydeskundige zegt ook dat het misschien wel komt doordat William en Kate een deal hebben gesloten met de pers om ervoor te zorgen dat de roddel niet breed wordt uitgemeten.

Rose wie?

Rose Hanbury was een hele goede vriendin van Kate Middleton tot hun vriendschap in 2019, volgens The Sun, plotseling eindigde. Rose is een voormalig model van 39 jaar oud en is getrouwd met de 62-jarige David Rocksavage, die de titel markies van Cholmondeley draagt. Beide koppels waren onderdeel van een landelijke elitekring genaamd Turnip Toffs. In 2019 besloot Kate om Rose geen toegang meer te geven tot de elitekringen, maar de reden daarvoor was onduidelijk.

De vermeende reden voor de breuk tussen de twee werd onthuld door een tweet van de Britse columnist Giles Coren, die later snel werd verwijderd: ,,Everyone knows about the affair, darling.” De Britse pers was geschokt en dacht meteen dat de affaire over William en Rose ging. Rose en William ontkennen sindsdien schuld.

Tags

PRINS WILIAMROSE HANBURYWILLIAM EN KATE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck