Gaat Wendy van Hout starten met OnlyFans?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wendy van Hout sluit na alle kritiek op haar muzikale optreden niet uit dat ze op werkgebied weer een nieuwe weg inslaat. Overweegt de vriendin van Peter Gillis een carrière op OnlyFans? In gesprek met weekblad Party geeft Wendy antwoord…

Wendy heeft onlangs haar single ‘Meisje van de Handel’ uitgebracht. Beelden van haar eerste optreden werden onder meer in De Oranjezomer getoond en Wendy heeft een hoop kritiek gekregen op haar zangkunsten. ,,Die heeft zangles gekregen nádat ze dit had opgenomen. Ja, echt waar”, reageerde Jack van Gelder.

Optreden

De kritiek heeft haar geraakt. ,,Bedankt voor het belachelijk maken!”, reageerde Wendy op Instagram Stories. ,,Ik kan best wat hebben met mijn gezonde dosis zelfspot en iedereen zijn mening, maar dit… Triest! Het heeft mij verdrietig gemaakt! Het zou allemaal maar over jou gezegd en geschreven worden, walgelijk!”

Geboekt

Zelf vond Wendy haar optreden helemaal niet slecht. ,,Ik vond het eindresultaat toch niet zo heel slecht”, zegt ze in gesprek met weekblad Party. Ook haar volgers waren niet zo kritisch als normaal. ,,Het valt heel erg mee met de negatieve reacties. Waar er normaal een bak ellende losbarst als ik iets post, bleef dat deze keer uit. Ik ben ook al geboekt om te komen zingen.”

OnlyFans

Toch sluit ze niet uit dat ze binnenkort weer een nieuwe weg in slaat. ,,Misschien zeg ik over een jaar wel nou, dat heb ik gedaan, ik stop ermee en ga een boek schrijven of een documentaire maken. Ik zie het wel, maar ik bewandel zoals gezegd mijn eigen pad en pak alle kansen.”

Nicol Kremers is direct met OnlyFans begonnen toen de relatie tussen haar en Peter Gillis over was. Ziet Wendy ook ooit zo’n carrière voor zich? ,,Je mag altijd uitstapjes maken vind ik, maar je zal mij nóóit op OnlyFans zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor.”

Tags

PETER GILLISWENDY VAN HOUT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck