Gaby Blaaser wil nog grotere billen

Door: Tanja Brouwer
29-10-2019

Het lichaam van Gaby Blaaser kan bijna niet strakker. Toch is de Instagrammer bijna iedere dag in de sportschool te vinden. Daar traint ze haar benen, buik maar vooral haar billen. Die mogen volgens haar nog wel een beetje groter.

Onderbroek

In een nieuw filmpje in haar Instagram Stories laat Gaby zien hoe ze haar billen strak en groot krijgt. Ze doet namelijk de oefening ‘Hip Thrust’. Die specifieke beweging is dé oefening voor een strak achterwerk. Aangezien Gaby regelmatig in haar onderbroek te zien is op haar Instagram, is het voor haar belangrijk dat er geen putje te zien is.

Ook andere Instagrammers zouden naar verluidt dezelfde oefening doen als Gaby. Zelfs Kim Kardashian zou zich aan de Hip Thrust wagen. Als Gaby net zulke billen wil krijgen als Kim heeft ze nog een lange weg te gaan. De realityster zou billen hebben met een omvang van 139.7 centimeter. Zelf zegt ze dat het onzin is. Hoe dan ook. De billen van Kim zijn altijd prominent aanwezig.

View this post on Instagram

I hope your weekend was as(s) nice as(s) my butt🍑

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen