Game Of Thrones-acteurs Kit Harington en Rose Leslie verwachten tweede kindje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De Britse acteurs Kit Harington en Rose Leslie verwachten hun tweede kind. Dat liet Kit vrijdag weten in de Amerikaanse talkshow ‘The Tonight Show starring Jimmy Fallon’.

Kit Harington en Rose Leslie speelden samen in de hitserie Game of Thrones. Zij speelde de rol van Ygritte, die in het vierde seizoen van de HBO-serie stierf in de armen Jon Snow (Harington).

Relatie was vier jaar lang geheim

De acteurs kenden elkaar al voordat ze samenwerkten in de serie, maar tijdens de opnames sloeg de vonk pas over. Het stel hield hun relatie vier jaar lang geheim voor het grote publiek. Pas in 2016 vertelde ze in het openbaar over hun relatie.

In 2018 trouwde het stel in Schotland, en drie jaar later kregen ze hun eerste kindje. Nu heeft Kit laten weten dat Rose in verwachting is van hun tweede baby.

“Nu is het allemaal wat echter”

De weg naar de bevalling toe maakt de acteur op een andere manier mee dan de eerste keer: “De eerste keer waren we gedurende die negen maanden volledig in de wolken. Nu is het allemaal wat echter, we bereiden ons er wat praktischer op voor.”

Het stel heeft hun zoon inmiddels ook voorbereid op zijn broertje of zusje. “We proberen hem erop voor te bereiden. We wijzen dan bijvoorbeeld naar de buik van Rose en zeggen dat dat ‘mama’s baby’ is. Hij wijst dan terug en zegt dat het ‘zijn baby’ is.”

Hieronder het fragment waarop Kit Harington verteld dat zijn vrouw opnieuw in verwachting is:

Tags

BABYKIT HARINGTONVERWACHTINGZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck