‘Gebroken’ Katy Perry: dankbaar zijn weerhield me van zelfmoord

Door: DitjesDatjes
29-06-2020

Hoewel het Katy Perry de laatste tijd voor de wind lijkt te gaan, heeft de zangeres toch zeker ook donkere tijden gekend. Tegen SiriusXM CBC vertelt Katy dat ze zich een paar jaar geleden ‘gebroken’ voelde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het gebeurde in 2017 toen het ineens iets minder goed ging met Katy en ze met haar inmiddels weer teruggekeerde vriend Orlando Bloom brak. “Mijn carrière ging alleen maar omhoog, omhoog, omhoog en toen kwam er een kleine omwenteling. Niet zo groot als je er als buitenstaander naar kijkt, maar voor mij was het gigantisch”, aldus Katy.

“Ik had zo veel gegeven en het brak me letterlijk in tweeën. Ik had het ook net uitgemaakt met mijn vriend die nu de vader wordt van ons kind. Daarna was ik enthousiast over mijn volgende succesvolle album en hoopte dat dat me beter zou laten voelen, maar die bevestiging kreeg ik niet. In tegendeel, ik crashte.”

Toch heeft de donkere periode wel voor een ommekeer gezorgd en de zangeres in laten zien dat het allemaal niet zo slecht ging. “Dankbaar zijn heeft waarschijnlijk mijn leven gered, want als ik dat niet was geweest zou ik in mijn eigen verdriet hebben rondgetold en was ik waarschijnlijk gesprongen. Maar ik heb manieren gevonden om dankbaar te zijn. Als het echt heel moeilijk wordt, dan blijf ik zeggen “ik ben dankbaar”, ook al heb ik een klote bui.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD