Geen liefdesbaby voor Martijn Krabbé

Door: Ditjes en Datjes
21-09-2019

Niet een, niet twee maar voor de derde keer heeft Martijn Krabbé het ja-woord gegeven. Dit keer aan zijn kersverse vrouw Deborah Wietzes. Afgelopen donderdag was de bruiloft en het stel vertelt aan Privé hoe zij over gezinsuitbreiding denken.

Zenuwachtig

,,Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo ‘excited’ met kriebels in mijn buik heb rondgelopen” vertelt Martijn aan De Telegraaf. De 51-jarige was niet bang dat zijn Deborah ‘nee’ zou zeggen, maar omdat het hem zo getroffen is door wat hem ten deel is gevallen, zegt Krabbé. ,,Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iemand zoveel van je houdt, dat ze met je wil trouwen” laat hij weten.

Kinderen

De 19-jarige Bickel, Michelle (14), Jasmijn van 13 en, de jongste, Achilles (11). Krabbé zijn kinderen mochten absoluut niet ontbreken. Zij waren stuk voor stuk aanwezig bij de sprookjesbruiloft van papa en en zijn 39-jarige Deborah.

Liefdesbaby?

Na een verhaal over hun huwelijksreis, valt Privé met de deur in huis: ,,Is de liefdesbaby ook al onderweg?” Waarop Martijn antwoordt: „We hebben het er wel eens over, maar dan gaat het toch vooral over ’de kinderen’, welke we ook echt zien als ’onze kinderen’ nu we met z’n alleen een gezin vormen. Deborah maakt er wel eens grappen over met haar vriendinnen die nu allemaal baby’s hebben, maar dan is haar antwoord altijd: ’Hartstikke leuk, maar ik heb al die moeilijke jaren met hen niet. Jullie wel. Succes.”

Stuk overslaan

Deborah laat weten dat een kind samen geen must is. „Ik kan hen straks tijdens de middelbare school juist weer bijstaan in hun keuzestress en het krijgen van vriendjes en vriendinnetjes. We zijn zo aan het genieten met elkaar, dat is al zo heerlijk en perfect.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen