Geen mooie, zachte landing voor Dave Roelvink

Dave Roelvink
Door: Redactie
20-08-2018

Dries Roelvink heeft vorige week nog in twee interviews – zo trots als een vader kan zijn – vertelt dat hij en zijn zoon Dave sterker uit de affaire zijn gekomen van een paar jaar geleden. Sterker nog, Dries gaat een laatste poging doen om zich artistiek te verheffen uit het schnabbelcircuit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op weg naar een optreden naar Playa des Ingles, waar Dries heeft een gezongen in de plaatselijke Hollandse Heinekenkroeg en in het Riu-zwembad van Maspalomas crawlde, mocht Dries zelfs bij de landing zijn in de cockpit. Of dat laatste ook allemaal volgens de strenge luchtvaartregels mag, is niet bekend. Maar Dries constateerde wel dat er sprake was van een mooie, zachte landing.

Vader en zoon Roelvink op Gran Canaria…

View this post on Instagram

Dave ook op Gran Canaria.

A post shared by Dries Roelvink (@driesroelvink_official) on

En dat op het moment dat de Roelvinkjes een eigen soap krijgen (‘Effe geen cent te makken’) en zijn dronken zoon een paar dagen later met 180 km per uur over de A10 scheurde en een alcoholpromillage van 2,5 noteerde. Hoe dom en onverantwoord kun je zijn? Want je brengt niet alleen je zelf in gevaar maar ook alle andere verkeersdeelnemers.

Taakstraf

Jeugdige overmoed? Of hebben we hier te maken met een jongen die elk gevoel voor realiteit het uit oog is verloren?

Want deze Dave Roelvink was niet alleen dronken van de gin tonics of de baco’s, deze twintiger is dronken van zijn eigen succes en voelt zich kennelijk onaantastbaar.

In 2006 kreeg deze Dave Roelvink notabene een taakstraf én een strafblad voor de ravage die ontstond in Burgerbrug (inclusief diefstallen en een seksvideo)! Toen vertelde Dave zich ‘meer bewust te zijn van zijn voorbeeldfunctie’.

Wat een flauwekul.

Vader Dries ziet de bui al hangen. De geschiedenis herhaalt zich. Weer sorry zeggen, weer je leven beteren, weer opnieuw beginnen. Maar de opnames van de soap gaan wel door.

De tv-producent zou echter een signaal kunnen afgeven dat dit gedrag niet meer wordt getolereerd. Afblazen die handel. Want anders laadt je de verdenking op je dat je het wel prima vindt dat dit tumult bijdraagt aan het bereik (en dus ook het succes) van de soap. Dave krijgt straks het podium om zijn eigen straatje schoon te vegen. Damage control. Foute boel.

View this post on Instagram

We zijn geland…!

A post shared by Dries Roelvink (@driesroelvink_official) on

Zingen in het Heineken Café:

Meer DenD