Gênantste moment First Dates ooit

Door: Jessie Baltus
08-04-2020

Het gênantste moment in First Dates tot nu toe zou hebben plaatsgevonden. De rekening betalen levert vaker ongemakkelijke situaties op, maar dit was wel héél erg.

Tekst gaat verder onder advertentie

‘Walgelijk’

De date van Daniëlle en Thomas in First Dates liep uit op een ongemakkelijk moment. Daniëlle zou namelijk zeker niet de rekening willen betalen of splitten, schrijft Shownieuws. ,,Ik ga ‘m sowieso niet betalen,” zegt de deelneemster. ,,Ik vind dat splitten van een rekening echt fucking walgelijk gewoon,” zou ze hebben gezegd volgens Shownieuws. Verontwaardiging overheerst bij haar date Thomas en ook bij de kijkers. Thomas wil echter wel de rekening splitten en Daniëlle wint het niet. Ze betaalt alsnog de helft van de rekening.

‘Wat. Een. Muts.’

First Dates-kijkers verbazen zich openlijk over de situatie. Op Twitter zegt iemand: ‘Danielle vindt vliegen erg, maar heeft al 76 landen gezien en gaat sowieso niet betalen. Wat. Een. Muts. #FirstDates’. Daniëlle lijkt sowieso niet erg in de smaak te vallen op Twitter, iemand zegt: ‘Zelden een onsympathieker schepsel gezien dan Danielle. #FirstDates’.

Meer DenD