Gerard Joling in diepe rouw: ‘Het is vreselijk’

Gerard Joling
Door: Eva Steins
23-10-2020

Een vreselijk moeilijk moment voor Gerard Joling. Zijn familie is in diepe rouw om het overlijden van de vriend van zijn moeder. Gerard en Janny zijn er kapot van. ,,Het is vreselijk”.

Cor

In een emotioneel bericht op Gerard’s Instagram kondigt hij het vervelende nieuws aan. Hij post een foto waarop hij poseert met moeder Janny en haar vriend Cor, en schrijft erbij:

,,Gister is de vriend van mijn moeder Cor overleden. Lieve Cor, ik wil je heel erg bedanken dat je na het overlijden van mijn vader mijn lieve moeder @jannyjoling zoveel liefde en vreugde hebt gebracht. We gaan je enorm missen! X Geer ”

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Janny Joling (@jannyjoling) on

Condoleances

Ook Gerard’s moeder Janny staat stil bij het overlijden van haar vriend. Zij plaatst een foto van het stel op Instagram en schrijft er een hartje bij. Onder het bericht stromen de condoleances binnen.

Irene Moors schrijft: ,,Ach lieve Janny. Wat een verdrietig nieuws. Gecondoleerd en veel sterkte” en Danny de Munk steekt haar ook een hart onder de riem. ,,Gecondoleerd 🙏heel veel sterkte @jannyjoling”

Steun

Tegenover Privé bevestigt Gerard het verdrietige nieuws. Cor werd negentig jaar en overleed donderdagnacht. Gerard en zijn moeder zijn er kapot van ,,Het is vreselijk. Nu is het belangrijk dat ik een grote steun voor mijn moeder ben.”

Gerard vertelt dat hij zijn moeder elke week ziet, maar nu nog vaker sinds het overlijden van haar Cor. Ondanks dat Cor al een tijdje een slechte gezondheid had, kwam het verlies onverwacht voor Janny.

LEES OOK:

Gerard over Gordon’s kinderwens: ‘Het is geen chihuahua’

Meer DenD