Gerard Joling is bang voor de islam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Gerard Joling trekt wederom fel van leer over de islamisering van Nederland, zoals hij dat zelf noemt. Hij sluit niet uit dat dit tot een burgeroorlog leidt.

Jarenlang schreef de entertainer al zijn zorgen van zich af op een eigen weblog. Het was een tijdje stil maar wanneer Playboy hem vraagt naar zijn zorgen over ons land kan Joling het niet laten. “Mijn grootste angst voor de komende jaren is de islamisering van Nederland.

Heel snel met pensioen

Ook de huidige situatie in Amsterdam waarbij huizen worden gekraakt door buitenlanders, stoort Joling enorm. En dan moet met name Van Aartsen het ontgelden. ,,Van Aartsen, die paardenlul, zegt tegen die mensen: dan moet je maar aangifte gaan doen. Wat is dat voor een waarnemend burgemeester? Die man moet gewoon heel snel met pensioen.

We moeten onze eigen mensen beschermen, aldus Joling. “Het kan toch niet waar zijn dat een vrouw van in de zeventig staat te douchen en dat er ineens buitenlanders in de woonkamer staan die dat huis gaan kraken?

Immigranten-stop

Joling wil vooral een stop van immigranten uit islamitische landen. “Ik heb niets tegen buitenlanders, maar ze moeten wel onze taal spreken en onze normen en waarden respecteren. We hebben de afgelopen jaren gewoon te veel binnengelaten in een te klein land en vroeg of laat gaat dat botsen. Dan komt er een clash tussen de verschillende culturen.”

Uiteindelijk zullen Nederlanders zich verzetten tegen de islam, is Gerard’s overtuiging. ,,Het zou mij niet verwonderen als er binnen nu en drie jaar een burgeroorlog uitbreekt. De mensen pikken het niet meer. Het land gaat naar de klote op deze manier.”

Schuld van links

De zanger krijgt in het blad volop de ruimte om zijn gal verder te spuwen,,Het land wordt overgenomen door de buitenlanders en we zijn gewoon te laat. We kunnen niet meer terug. En dat is allemaal de schuld van links.”

Tags

GERARD JOLINGISLAMPLAYBOY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck