Gerard Joling wil voor geen goud samenwerken met Gordon

Gerard Joling
Door: Charlotte Wijnen
05-07-2021

De fusie tussen RTL en Talpa betekent niet dat Geer en Goor weer terugkeert. Gerard Joling weigert ooit nog eens samen te werken met Gordon. ,,Dat gaat niet door!”

Ook geen kop koffie

Dat liet Gerard Joling zondag weten in RTL Boulevard. ,,Nee, nee, dat ga ik niet meer doen”, aldus Joling stellig. Zélfs niet voor een goede zak geld. ,,Ik heb geld genoeg. Ik vraag natuurlijk overal een centje voor, maar het is niet mijn beweegreden om bekend te zijn.”

Een kop koffie met Gordon heeft Gerard ook geen behoefte aan. ,,Nee, daar heb ik ook helemaal geen zin in. Ik heb ook zoveel dingen aan mijn hoofd.”

LEES OOK:

Gerard Joling: ‘Laat Gordon zo lang mogelijk wegblijven!’

Fantastisch nieuws

Vanwege de ruzie liet Gerard al vaker weten niet meer met Gordon te willen werken. Ook begon hij meteen te juichen toen hij hoorde dat Gordon naar Dubai emigreert. ,,Dit is toch fantastisch nieuws! Laat hem daar zo lang mogelijk blijven”, liet hij weten op NH Radio.

‘Ik ben toch de leukste’

Een programma als ‘Geer en Goor’ heeft Joling dan ook helemaal niet nodig om succesvol te zijn, vindt hij. De fusie van RTL en Talpa gaat volgens hem wel banen kosten.

,,Het gaat natuurlijk wel om de jonge generatie presentatoren en presentatrices. Dan denk ik wel: nou, als je dan in één keer je job in zou moeten leveren, dan zou ik dat heel erg vinden”, zei hij in RTL Boulevard.

Maar Gerard maakt het niet uit. Hij vreest niet voor zijn baan. ,,Er is toch maar één Gerard Joling en ik ben toch één van de leukste, laten we eerlijk zijn. Ik gun iedereen het allerbeste, Gordon ook natuurlijk.”

Meer DenD