Gerard steunt rouwende ex: ‘Ik huil met jullie mee’

Gerard Joling
Door: Tanja Brouwer
13-08-2020

De moeder van Wino Omtzigt is overleden. Wino is de ex-partner en manager van Gerard Joling. De zanger leeft dan ook enorm mee met Wino en de rest van diens familie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik kan niet weg’

Eerder deze week postte Gerard al een filmpje waarin hij aangeslagen vertelt over het overlijden van zijn voormalige schoonmoeder. Samen met Wino was hij op Curaçao voor opnames toen ze hoorden dat moeder Omtzigt was overleden. Wino vloog meteen terug naar Nederland, maar Gerard kon niet mee. ,,Ik zit hier met zeven mensen, cameramensen, geluidmensen, techniek, productie, dus ik kán niet weg”, zegt hij in de video op Instagram. Hij liet weten dat hij hoopt vrijdag aanwezig te kunnen zijn bij de kerkdienst.

‘Ik huil mee’

Vandaag staat Gerard opnieuw stil bij het overlijden. Hij heeft een advertentie laten plaatsen in De Telegraaf. ,,De dag waar we allemaal zo bang voor waren kwam na een kort ziekbed van je lieve moedertje steeds dichterbij”, schrijft de zanger. ,,De vraag was hoe lang je moedige moedertje het nog vol zou houden. Ik wens jou en je vader heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verdriet. Ik huil tranen met jullie mee.”


Meer DenD