GERUCHT: ‘Sarah van Soelen uit huis gezet en ondergedoken bij vriendin’

Ruzie in de tent bij van Soelen?
Door: Charlotte Wijnen
24-09-2021

Grote bonje bij de familie Van Soelen: Sarah is onlangs uit huis gezet door haar stiefvader, vermoedelijk vanwege een terugval op het gebied van drugsgebruik. André Hazes, die ook bij haar ouders woont, is daar ook niet langer welkom.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mediatraining?

André en Sarah zijn weer volop in het nieuws sinds ze beiden ineens verdwenen naar een kliniek. Een stroom aan geruchten kwam voorbij: zo zou Sarah een terugval hebben gehad en opgenomen zijn in een verslavingskliniek.

Maar het management van André beweerde dat Sarah voor een mediatraining was opgenomen in een Spaanse kliniek. Maar volgens Yvonne Coldeweijer is daar niets van waar.

Sarah ondergedoken bij vriendin

Volgens Yvonne is er nogal wat bonje geweest in het huis van de familie van Soelen. Zo zouden André en Sarah ‘dagelijks cocaïne gebruiken’ en zijn haar ouders daarachter gekomen. ,,Het is uit de hand gelopen, haar ouders zijn erachter gekomen en zij zijn ontzettend kwaad geworden. Ze hebben hen beiden uit huis getrapt”, onthulde Yvonne in haar Youtube-video.

Op dat moment zijn ze beiden naar een afkickkliniek in Spanje gestuurd, maar niet naar dezelfde. Sarah is deze week teruggekomen naar Nederland, terwijl André nog in Spanje verblijft. Omdat Sarah thuis niet meer welkom is zou ze in Rotterdam verblijven, vermoedelijk bij haar beste vriendin Sydney Dé Scipio.

Geldkraan dichtgedraaid

,,Schijnbaar zijn ze twee maanden geleden al betrapt en hebben ze een waarschuwing gekregen, maar zijn ze toch stiekem doorgegaan met gebruiken”, aldus Yvonne in haar Instagram Stories. Sarah haar stiefvader zou toen zó boos zijn geworden, dat hij ook de geldkraan dicht heeft gedraaid. Op Instagram heeft Sarah haar stiefvader dan ook meteen ontvolgd.

Meer DenD