Geruchtenstroom neemt toe: ‘André en Monique gaan trouwen in Amerika’

André vraagt Monique ten huwelijk in Amerika
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt volop gespeculeerd over wat er gaat gebeuren tijdens het tripje van André en Monique naar Amerika. Een verzoening, of gaat er nóg iets groters gebeuren?

Monique liet zelf al weten dat zij en André in Amerika uit gaan zoeken of ze verdergaan als gezin. Het zorgde voor een stroom aan geruchten. Velen denken niet alleen dat ze terugkeren als gezin, maar als een getrouwd stel.

‘Stiekem bruiloft plannen’

Inmiddels is het gezin samen met de geluidsman van André en zijn vrouw aangekomen in Florida. ,,Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn.”

Langgekoesterde droom

Trouwen in het buitenland is een langgekoesterde droom van André en Monique. Toen ze in 2020 bekendmaakten te gaan trouwen, hadden ze de ideale bruiloft al in gedachten. ,,We willen niet in Nederland trouwen en we willen er een heel weekend van maken”, zei André destijds in De 538 Ochtendshow.

Welk land het precies ging worden wist de zanger nog niet, maar in ieder geval geen Ibiza. ,,We hopen lekker ver te gaan”, onthulde hij. Florida lijkt dan de meest logische keuze: het was één van de favoriete bestemmingen van zijn vader.

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESBRUILOFTHAZESMONIQUE WESTENBERGTROUWERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck