Geshockeerde Martien Meiland na verrassing dochters

Martien Meiland
Door: Lois Kuhfus
29-09-2020

Martien en Erica Meiland werden eens even flink in het zonnetje gezet door hun dochters Montana en Maxime. De kasteeleigenaren zijn deze zomer namelijk 35 jaar getrouwd, dit was reden voor een feestje volgens de dochters. Het enige probleem: zowel Erica als Martien waren hun jubileum straal vergeten…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jubileum

Martien en Erica trouwden 35 jaar geleden. Dit wilde dochters Maxime en Montana niet aan zich voorbij laten gaan. Zij vonden het tijd voor een verrassing voor hun ouders. Maxime legt uit dat ze al die tijd niet aan één stuk door getrouwd zijn geweest, maar dat hoeft de pret niet te bederven. ,,Ze zijn natuurlijk drie keer getrouwd, maar we houden dan toch altijd die eerste trouwdag aan,” vertelt Maxime vrolijk.

Hoe lang geleden haar ouders (voor de eerste keer) getrouwd zijn is Maxime even vergeten: ,,Ze zijn denk ik 30, 35 jaar getrouwd. 40? Misschien 50…” aarzelt Maxime. Het maakt voor haar niet uit hoe veel jaar haar ouders getrouwd zijn: er moet en zal een verrassing komen.

LEES OOK:

Kijkers stomverbaasd over ondankbaarheid in Chateau Meiland

‘De lama’

Om het jubileum te vieren besluiten de meiden een tripje te maken met hun ouders tijdens de lunch, en hun te verrassen met een goede fles champagne. Of de champagne goed zal vallen bij Erica is nog even een twijfelgeval. ,,Die heet ook wel ‘de lama’ in Noordwijkerhout, omdat ze heel vaak spuugt,” lacht Maxime.

Vergeten

Martien is slaat stijl achterover als hij de verrassing van zijn dochters ziet: hij was de trouwdag van hem en Erica namelijk straal vergeten. ,,Oh! Dat was ik vergeten” geeft hij toe. Gelukkig weet Erica nog alles van deze bijzondere dag: ,,35 jaar geleden, het is wat… Het is wel heel mooi!”

Meer DenD