Gevaarlijke operatie Bibian Mentel goed uitgepakt

Door: Ditjes en Datjes
15-08-2019

De 46-jarige Bibian Mentel heeft donderdag een risicovolle operatie ondergaan. Volgens haar man, Edwin Spee, is de operatie voorspoedig verlopen. Dat heeft de dokter aan hem verteld.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Positief bericht

,,JAAAAAAA, de eerste berichten zijn positief!!! Ben net gebeld en alles lijkt goed!!!!! Nu nog even uur / anderhalf uur wachten tot ze weer wakker is en ze ook zelfstandig alles nog kan maar de arts verwacht wel dat het goed is” laat Bibian’s man weten.

Uitzaaiingen

De voormalig snowboardster heeft al meerdere malen tegen kanker gevochten. Al zo’n elf keer. Donderdag moest Mentel de operatie ondergaan omdat er uitzaaiingen boven in haar nek tegen haar schedel aan waren gevonden. Ze vertelde aan RTL Boulevard destijds het volgende: ,,Op mijn nekhoogte zit weer een tumor, en lager op mijn rug ook”.

Geëmotioneerde man Edwin geeft een update

Manlief Edwin deelt een geëmotioneerd bericht in een video via Facebook. Volgens hem heeft de dokter goede hoop en ,,alles lijkt het nog te doen” zegt hij. ,,Het is nog even duimendraaien dat Bieb straks ook alles werkelijk goed kan bewegen, maar de arts is heel tevreden” aldus Edwin.

JAAAAAAA, de eerste berichten zijn positief!!!Ben net gebeld en alles lijkt goed!!!!! ❤️❤️❤️Nu nog even uur / anderhalf uur wachten tot ze weer wakker is en ze ook zelfstandig alles nog kan maar de arts verwacht wel dat het goed is. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

Geplaatst door Edwin Spee op Donderdag 15 augustus 2019

Meer DenD