Ghislaine Maxwell ‘creatief’ tijdens ontlopen FBI

Ghislaine Maxwell
Door: Lies Jansen
14-07-2020

De vertrouweling en handlanger van Jeffrey Epstein zal vandaag voor de rechter verschijnen. Een uiterst spannende zaak, omdat er ook geruchten gaan over enkele grote namen. Onder andere Bill Clinton en prins Andrew worden veel genoemd in deze zaak. Ghislaine Maxwell wist de FBI voor lange tijd te ontlopen en blijkt allerlei slimme trucjes te hebben uitgevoerd…

36 keer verhuisd?

Verschillende Amerikaanse media laten weten dat Ghislaine wel 36 keer is verhuisd dit jaar. Na de arrestatie en dood van haar ex-man Jeffrey Epstein, verdween Ghislaine Maxwell voor lange tijd. Begin juli werd ze opgepakt door de FBI in een villa in New Hampshire. 

Telefoon moeilijk traceerbaar

Maar naast de enorme hoeveelheid verhuizingen, paste Ghislaine trucjes toe om haar telefoon moeilijker traceerbaar te maken. Zo zou Ghislaine de tijd hebben genomen wat te knutselen. Haar mobiele telefoon zat helemaal verpakt in aluminiumfolie, waardoor deze minder makkelijk traceerbaar zou zijn.

Papierenkleding

Maar niet alleen buiten de gevangenis zou ze veel zijn verhuisd. In de gevangenis wordt ze nu van cel naar cel verplaatst, om mogelijke (zelf)moord te voorkomen. Ook staat ze 24-uur onder toezicht. Lakens zijn uit haar cel gehaald en ze mag alleen papierenkleding dragen, om mogelijke zelfmoord te voorkomen. 

Meer DenD