Giel Beelen en vriendin uit elkaar

Door: Tanja Brouwer
15-07-2019

Giel Beelen is weer single. Dat maakte hij bekend op Instagram en in vanochtend in zijn radioshow op Radio Veronica. Vijf jaar was de dj samen met de twaalf jaar jongere Nicolien, maar helaas hield de relatie geen stand.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vrienden

,,Ik heb lang gewacht met dele.n. De pijn van twee mensen die van elkaar houden maar toch besluiten uit elkaar te gaan is beter te verwerken zonder dat veel mensen zich ermee bemoeien”, schrijft Giel bij een foto op Instagram waar hij samen met Nicolien opstaat in gelukkigere tijden. ,,Al sinds lange tijd wonen Nicolien en ik niet meer bij elkaar. Inmiddels hebben we er een weg in gevonden. Vrienden voor het leven blijven we sowieso. We koesteren de mooie tijd die we samen gehad hebben. En hoewel ik haar nog dagelijks mis weet ik dat het beter is zo..”

Om toch nog een muzikaal tintje te geven aan de post, quote hij een tekst van Douwe Bob, de eerste winnaar van het programma ‘De Beste Singer-Songwriter’, waar Giel een belangrijke rol in speelde. ,,”Zoals Douwe Bob zo mooi verwoord; But I’ll do what’s right, and let you go. ‘Cause I can see it only hurts your soul, But I love you, I Do.”

 

Meer DenD