Giel Beelen is getrouwd

Giel zei ja
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Giel Beelen en Floor Joustra zijn gisteren in het huwelijksbootje gestapt. Dat laat Giel vandaag weten op Instagram. ,,Mr. & Mrs. Beelen”, schrijft hij bij een prachtige foto van de grote dag.

Giel en Floor hebben elkaar in het diepste geheim het ja-woord gegeven. Het is niet duidelijk waar de twee getrouwd zijn, maar volgers zijn ontzettend blij voor het stel. ,,Wat mooi en liefdevol, gefeliciteerd en immens veel geluk samen als gezin”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Wauw, proficiat samen en wat een prachtige foto.”

In verwachting

In juni maakte Giel al bekend dat hij en zijn achttien jaar jongere vriendin een kindje verwachten. ,,Dit jaar heeft ons het allermooiste gebracht dat we ons hadden kunnen wensen: wij zijn in verwachting!”, liet hij zijn volgers weten.

Giel vertelde destijds dat Floor ‘al op de helft is’. ,,Wow, wat gaat de tijd toch snel! De afgelopen maanden hebben wij heerlijk in onze bubbel geleefd, samen met onze nieuwe reisgenoot. Dat was echt zo bijzonder en waardevol.”

20 weken echo

Floor had net de 20 weken echo achter de rug en voelde zich goed. ,,We hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap én ons breekjaar”, aldus Giel. ,,Wij zijn voor de 20 weken echo weer even in Nederland geweest. Zo fijn, alle liefde van onze familie en vrienden.”

Tags

GIEL BEELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck