Ging Leontine de fout in met déze BN’er?

Leontine Borsato
Door: Charlotte Wijnen
26-07-2021

Een bizar gerucht! Naast Marco Borsato, zou ook Leontine de fout in zijn gegaan tijdens hun huwelijk. Johan Derksen klapt uit de school…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bizarre onthulling

Marco Borsato deed er alles aan om zijn grote liefde Leontine weer terug te winnen. Maar nu blijkt dat ook zij wat uit heeft te leggen. Johan Derksen deed een wel heel bizarre onthulling in De Oranjezomer. Hij heeft namelijk deelgenomen aan het programma ‘Waar is De Mol?’ en daarvoor ging hij met Johnny de Mol naar Texas.

Maar op het vliegveld deed Johnny een rare uitspraak: hij feliciteerde Johan dat hij de eerste deelnemer was waar hij niet het bed mee heeft gedeeld. De bizarre onthulling kon de voetbalanalist niet voor zich houden en bij De Oranjezomer klapt hij uit de school. Aan tafel liet iedereen de opmerking weer overwaaien. Maar weekblad Story zocht het uit en op de deelnemerslijst stond wel een hele bijzondere naam…

Grootspraak?

Bekend was al dat er op reis iets plaatsvond tussen Johnny en Bridget Maasland. Maar de claim van Johnny wordt pas écht pikant vanwege één naam. In 2009 reisde hij met Leontine af naar Japan.

Voor Leontine een pijnlijke onthulling, aangezien het zich bijna twaalf jaar geleden heeft afgespeeld én alles net weer koek en ei is tussen haar en Marco. Het is voor haar dan ook te hopen dat de opmerking slechts grootspraak van Johnny was.

‘Alle leugens gaan uitkomen’

In datzelfde jaar had Marco Borsato een geheime affaire met Iris de Hond. De geruchten gingen al lange tijd rond, maar later gaf hij het zelf toe. ,,Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur”, luidde zijn statement.

En ook over Leontine ging er al een gerucht rond. Zo zou ze het bed hebben gedeeld met een jongere man in een hotel. Youtuber Yvonne Coldeweijer deelde dit in haar Instagram Stories en schreef erbij dat ‘alle leugens gaan uitkomen’.

Meer DenD