Glennis loop Bill Clinton tegen het lijf

Door: DitjesDatjes
27-07-2018

Tijdens een wandelingetje door haar buurt kwam Glennis Grace donderdag de voormalig Amerikaanse president Bill Clinton tegen. Dat schrijft de zangeres op haar Instagram. Ze ging meteen op de foto met de man van Hillary.

Auditie

Clinton is in Amsterdam voor AIDS2018, de 22ste internationale conferentie over aids. Iemand uit zijn entourage herkende Glennis van haar auditie in America’s Got Talent en stelde de twee aan elkaar voor, vertelt de Amsterdamse.

Glennis was niet heel blij met haar uiterlijk op dat moment, maar wilde de kans zich te vereeuwigen met Clinton toch niet aan zich voorbij laten gaan, zo laat ze weten. “Ik zag een groepje opvallende mensen op straat. Eén van de vrouwen die bij Bill Clinton liep, herkende mij van mijn auditie en introduceerde me aan hem.Mijn haar ziet er niet uit en mijn styling was maar oké, maar dat maakt me niet uit. Ik vind Bill leuk en hij was ontzettend aardig tegen me.” Ze sluit haar bericht af met “oké doei!!! Oké Bye”. Het is niet helemaal duidelijk of ze daarmee bedoelt dat haar gesprek met de 42e president van de VS ook zo eindigde.

 

 

 

Meer DenD