Glennis Grace krabbelt uit put: “Eerste twee shows uitverkocht”

Glennis komt langzaam uit de put
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Ondanks de ophef rondom Glennis afgelopen maanden, zijn er twee dinnershows met de zangeres uitverkocht. Is Glennis Grace bezig met een comeback?

Restaurant Will’s in Nieuwegein organiseert vaker dinnershows met verschillende artiesten. Het restaurant waagde een gok en nodigde Glennis Grace uit voor een show op zaterdag 25 maart 2023. Mensen laten lovende reacties achter onder het Facebookbericht. 

Lovende reacties

“Goed bezig..! Moet nu maar eens afgelopen zijn met dat boycotten. Top van jullie”, reageert een van de lezers. Iemand anders reageert: “Glennis is back! Zo een stem moet ook gehoord worden! En er zullen zat mensen nu negatief doen maar sta zelf is in haar schoenen, ik zou ook 100% voor me kinderen opkomen & ben niet met alles eens maar fouten maakt iedereen.”

Extra dinnershow

Een aantal dagen later plaatst het restaurant het volgende op hun Facebookpagina: “Vanwege de overweldigende belangstelling hebben wij besloten om op zondag 26 maart een extra dinnershow te houden.” Maar deze extra dinnershow was ook binnen no time uitverkocht. Een uur later plaatst het restaurant “We zitten weer vol.”

Veel mensen vinden het jammer dat de tweede show zo snel uitverkocht is. Iemand reageert “Ongelofelijk hier had ik echt bij willen zijn!!!!” en “Wauw wat gaaf erg jammer ik had ook echt willen komen.”

Een lezer reageert cynisch: “Ook niet moeilijk hè met 10 tafels”, waarop het restaurant reageert: “13 maar uitverkocht is toch uitverkocht?”

Is Glennis inderdaad uit de put aan het krabbelen?

Tags

BOYCOTGLENNIS GRACEMUZIEKUITVERKOCHTZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck