Glennis Grace met Koningsnacht op podium: één van eerste optredens na geweldsincident

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Glennis Grace staat met Koningsnacht op het podium in Amersfoort. Dit is een van haar eerste grote optredens na de supermarkt-gate begin 2022.

De Amsterdamse werd in februari 2022 aangehouden nadat ze zich met een groep bekenden agressief had gedragen tegen supermarktpersoneel. Daarbij was ook de toen 15-jarige zoon van Glennis Grace betrokken. Bij de confrontatie werden meerdere medewerkers geschopt en geslagen. Bewakingsbeelden van het incident toonden aan dat drie supermarktmedewerkers werden getrapt en geslagen. Glennis Grace heeft een medewerker geduwd en ook een knietje gegeven. Zij haalde als eerste uit, bevestigde de rechter. Voor het incident kreeg de zangeres 200 uur taakstraf.

Nieuw nummer

Als gevolg werden veel van haar optredens en samenwerkingen kort daarna geannuleerd. Vorige maand bracht ze voor het eerst sinds haar veroordeling een nieuw nummer uit, een samenwerking met Gordon op zijn nieuwe album. Daarnaast treedt ze op Koningsnacht voor het eerst in lange tijd op. Dit is een van haar eerste optredens sinds het incident.

Glennis deelt de aankondiging op haar Instagram. Ze treedt op 26 april om 22.00 uur op. In februari trad de zangeres ook al op, tijdens een feest van de sultan van Brunei.

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck